Vild och kaxig svensk rymdopera!

Luna Olympia_x1400

På Fafner är vi väldigt stolta över att få presentera Luna Olympia av Ulrika Fjellborg. Det är en vild och kaxig svensk rymdopera. Det är också den första boken i vår nya satsning: ”Fafner Science Fiction.” Nästa bok i serien kommer att bli vinnaren av vår stora rymdopera-tävling som tar slut den 31:a oktober. Planen är att publicera nya delar varje år av spännande svenska författare.

Mer om Luna Olympia:

Chris är en klon, skapad ur en fulländad genpool. Han sänds till federationens huvudstad, den enorma rymdstationen Tellus, för att arbeta inom politiken. På vägen träffar han Rebecca från Perth. Hon är prisjägaren som hela den undre världen fruktar. Nu har hon ställt in siktet på det farligaste villebrådet av dem alla, piratkungen Dawn. Men han kommer inte att ge sig utan strid, vilket passar Rebecca utmärkt. Hon vill döda honom med sina bara händer.

Snart är Chris indragen i en malström av intriger och tvingas kämpa, inte bara för sitt eget liv, utan för hela federationens framtid.

Luna Olympia är en science fiction med snabbkäftade prisjägare, svampknarkande smugglare, ilskna cyborgs och enorma explosioner.

“Lika delar Firefly och Metroid och precis så bra som det låter!”
– David Lundgren på OARYA.se