Den lysande fantasyromanen Mantor, nu som ebok och ljudbok

Mantor_x1400Fafner förlag har den stora äran att få utge Mantor av Karolina Bjällerstedt Mickos. Detta är en ny och reviderad version och släpps för första gången som e-bok och ljudbok.

”Vem är Esperani som alla på teatern Fågelgården pratar om? Och vilka är fritänkarna, vars torn bränns ned varje år på Vårfestens afton?

Mantor är en ung adelsman som flyr från ett krig som hans land utkämpat i generationer. Han byter identitet och blir flöjtist på en teater i det fjärran Pyros, ett kulturellt och religiöst centrum där teaterkonst och gudsdyrkan är intimt sammanflätade. Mantor har kommit undan kriget, men i Pyros lurar andra faror. Templet och Högsta prästinnan håller staden i ett järngrepp. På teatern kokar det av intriger och snart är Mantor indragen i jakten på en mördare. Men vem kan han egentligen lita på?

Karolina Bjällerstedt Mickos bor i Järfälla och arbetar som kommunikatör. Mantor är första boken av tre i hennes sällsamma och spännande verk Till Esperani.”

”Det är en svår balansgång i stämningar och intrigvägar i denna genre, det ska medges, men Bjällerstedt Mickos klarar dem galant. …interiörer och mentaliteter gifter sig, musiska utflykter och psykologiska dramer förenar sig i ett högre amalgam … författaren levererar.”
– Lennart Svensson, Svenssongalaxen

”Mantor och Larona är böcker som man gärna återvänder till och läser flera gånger. Rekommenderas varmt!”
– Ben Roimola, Enhörningen

 

Finns som e-novell och ljudbok hos Storytel och alla övriga streamingtjänster, samt alla internethandlare. Den går inom kort även att låna gratis via biblioteken.