Cyborginkvisitorer vs. rasande varulvar i rymden!

Dodens_angelMarta Hammarfeldt är en kyrkans inkvisitor. Hennes ord är lag på oräkneliga planeter. I århundraden har hennes riddarorden kämpat mot mörkrets varelser: varulvar, vampyrer och likätande ghuler. Hon har tagit många liv, och minnena plågar henne.En dag begår hon ett misstag och några varulvar lyckas fly från jorden. Nu måste hon bege sig ut bland stjärnorna för att stoppa dem innan de för smittan vidare och kolonierna dränks i blod.

Finns hos alla internethandlare och streamingtjänster som Storytel, men även gratis från biblioteken.

 

Sagt om Dödens ängel

”Super Duper Bra!”, ”Den bästa ljudboken jag någonsin hört!”
– Recensioner lämnade på Storytel

”En välskriven sf om en jakt på varulvar ut bland rymdkolonier… Jakten för tankarna till hur etniska grupper förföljs och till de övergrepp som utförts i olika religioners namn. Här får vi ändå känna den förföljandes samvete och ånger.”
– Tomas Cronholm på Bug Eyed Monster

”Det är, som vanligt skulle jag nästan vilja säga, en utmaning för mig att läsa hans noveller. De handlar ofta om ”monster” som inte hör till mina favoriter och så är det även här. Dödens ängel handlar om varulvar. Men, även det som vanligt, så lyckas han med konststycket att få mig att gilla novellen, trots allt. Den har så mycket mer än varulvar. Och plötsligt så hejar jag nästan på dem.”
– Monika på Monikas bokföring

”Dödens ängel är spännande och jag gillar idén med en högteknologisk värld kombinerat med Inkvisitionen…”
– Lexie på Tusen sidor