Idag släpps Landskap med Sententrer & Quadrillennium av A.R. Yngve

Sententrer & QuadrillenniumLandskap med Sententrer.
Tjugir är fyrtio år, trött, och skadad av dålig sprit. Men när han får höra att det finna riktigt feta Dryckare, fulla med sprit av alla smaker, borta i ruinerna så bara måste han dit. Han är törstig. Så otroligt törstig. Tillsammans med några av stammens yngre män ger han sig av. Men i ruinerna väntar Stickare, Huggare och Sententrer. Fast Sententrer är ju ofarliga för människor. Det vet ju alla.

Quadrillennium
Släkten har samlats vid den nordliga boplatsen på ättens hemplanet, som traditionen bjuder. Vintersolståndet är nära. Det är dags att baka en ny frälsare. Låt oss begrunda mysteriet. Se människan! Se och förundras!

Finns som e-novell och ljudbok på bland annat Storytel och Adlibris, och alla övriga streamingtjänster och internetbokhandlare samt gratis via biblioteken.