En härlig rymdopera full med äventyr och sköna karaktärer

För en tid sedan hade Fafner förlag en manustävling. Syftet var att få in spännande science fiction-manus och upptäcka nya svenska författare. Vinnaren var Cornelia Johansson, och det var solklart att just hennes manus skulle kamma hem vinsten. Hennes berättelse var full av berättarglädje med sköna karaktärer och ett spännande äventyr i ett fascinerande universum. Och så var den rolig. Helt enkelt en fantastisk kombination. Idag kan vi se resultatet. Idag släpps Flickan från Terra. Finns som pappersbok, ljudbok och ebok via alla vanliga kanaler.

Priya är arkeolog. Med sitt team besöker hon fjärran planeter och undersöker ruinerna från försvunna civilisationer. Under en utgrävning hittar Priya något häpnadsväckande, koordinaterna till människornas förlorade hemvärld. Nu kan hon bli den första människan på 50000 år som sätter sin fot på Terra. Men resan dit blir oändligt mycket farligare än hon tänkt, och väl där hittar de något helt oväntat. En flicka.

Flickan från Terra är en science fiction roman med färgstarka karaktärer, svekfulla intriger och mysterier som sträcker sig genom tiden.

”Vilken bok! Så mycket spänning och starka kvinnor, och så himla obehaglig på sina ställen.”
– Maria Lindgren på Marias Bokhylla