Allt står i lågor. Slutet är här.

Nu är sista delen ute! Fafner förlag är stolta över att få presentera Dorei, den sista delen av Karolina Bjällerstedt Mickos sällsamma fantasytrilogi. I vilken annan fantasybok kan du finna en amma som huvudperson och hjälte när allt faller samman? Bara i nyreleasen av sista delen av Till Esperani. Finns som pappersbok, e-bok och ljudbok.

Larona kämpar förtvivlat för att återupprätta det fallna Storriket, och när hela Norrstad står i lågor inser hon att den nyfödda kronprinsessan Berilen måste föras i säkerhet. Uppdraget går till Dorei, en ung kvinna med ovanliga krafter. Som skydd får hon med sig soldaten Turq, duvpojken Gambor och den mystiske Sagern.

Men det är onda tider. I skogen dånar trummor. Ryktet går om en hemlig sekt, de fruktade gnistbärarna. De sägs ägna sig åt blodsriter och leds av en man vid namn Mantor.

Dorei och hennes sällskap ger sig ut på en resa som blir farligare och mer fantastisk än vad någon kunnat föreställa sig.

Karolina Bjällerstedt Mickos bor i Järfälla och arbetar som kommunikatör. Dorei är tredje och sista boken i hennes sällsamma fantasyserie Till Esperani.