29 nyöversatta noveller av H.P. Lovecraft!

Idag släpps 29 nyöversatta noveller av skräckmästaren H.P. Lovecraft. De släpps i totalt 20 e-singlar med omslag av den talangfulle illustratören Andreas Raninger. Översättningen är gjord av Oskar Källner och de kommer att finnas tillgängliga hos: Bokus, Adlibris, Bokon, Nextory, Mofibo, Storytel, Bookmate, iTunes/iBooks samt helt gratis hos biblioteken.

För mer information och en gratis novell klicka här.

Lovecraft_ 20_omslag

 

 

2 svar på ”29 nyöversatta noveller av H.P. Lovecraft!”

  1. Peter Andersson skriver:

    Fantastiskt!
    Har ni inga planer på att trycka dessa? Jag har en e-bokläsare men skulle mycket hellre se dessa i tryck.

  2. Det är mycket möjligt att de kommer att anlända i pappersform också i sinom tid. Men först kommer alla att översättas och släppas i e-boksformat. Men visst vore det roligt med några riktigt saftiga samlingsvolymer.

Kommentarer är stängda.