Munins skärvor utsedd till årets bok och årets novellsamling

Munins skarvor framsida x9002015 var ett fantastiskt år med två boksläpp: Munins skärvor och Stormvinge. Roligt nog har båda böckerna fått många och fina recensioner och nu när året är slut har Munins skärvor dessutom hamnat på några årsbästa-listor.

Jonas Bengtsson, chefredaktör på barrikaden.se har utsett Munins skärvor till årets bästa bok:

”Oj, oj den här var svår… Men om jag ska välja en bok som är släppt 2015 får det bli Oskar Källners actionfyllda SF-novellsamling Munins skärvor. Wow, vilka scener som målas upp och vilket härligt användande av tech-prylar i de genomtänkta och spännande novellerna.”

Och Andreas Ljungström på tentakelmonster.se som utsett Munins skärvor till årets bästa novellsamling:

”Munins skärvor är en underbar novellsamling och Oskar lyckas verkligen locka fram mitt sanna nördjag med sina historier. Han är nämligen inte rädd för att slänga in rymdkryssare, underliga monster och hi-tech-grunkor i sina berättelser.”

Jag tackar och bockar allra ödmjukast. Det är en fantastisk känsla att veta att det man skrivit har nått fram till sina läsare på detta sätt. Roligt nog kommer det att släppas ytterligare en novellsamling under 2016. Titeln är ännu hemlig men den kommer att innehålla samma legering av science fiction. och skräcknoveller som Munins skärvor.

mvh /Oskar Källner