Idag släpps Munins skärvor

Munins skarvor framsida x900Idag släpps min nya novellsamling Munins skärvor. Roligt nog fick den två fina recensioner på sin releasedag:

”Munins skärvor är en underbar novellsamling och Oskar lyckas verkligen locka fram mitt sanna nördjag med sina historier. Han är nämligen inte rädd för att slänga in rymdkryssare, underliga monster och hi-tech-grunkor i sina berättelser. Det är svårt att inte låta sig hänföras av fantasin som genomsyrar många av novellerna. Samtidigt lyfts tyngre ämnen fram, inspirerar och skapar eftertanke. Det är inte bara glansig yta, utan också mer där bakom.”

– Andreas Ljungström.
Läs hela recensionen på Farbror Atlas.

”En otroligt välskriven novellsamling jag verkligen rekommenderar! … Jag uppskattar att samtliga noveller har något ödesmättat över sig och en tendens att allt barkar åt helvete. Där finns dessutom alltid en genomtänkt twist och det märks att Oskar är en perfektionist som lägger ner mycket möda på sitt skrivande.”

– Marcus Olausson
Läs hela recensionen på Bumleby.

Känns självklart oerhört roligt med ett sådant mottagande. Läs dessutom gärna intervjun med Andreas Raninger, konstnären bakom det omslaget, samt berättelsen om hur omslaget blev till.

Boken finns att köpa från Bokus, Bokliv och direkt från mig. Den har inte dykt upp hos Adlibris ännu, men jag har förstått att de har förseningar med att lägga upp nya produkter.
En kul detalj är att smakprovet på smakprov.se nu är klart, så om du är nyfiken, gå in på bokus och klicka på ”Provläs” på omslaget så kommer du direkt till smakprovet.

Det går fortfarande att köpa direkt från mig till förköpspris veckan ut. Men från och med nästa vecka kommer priset gå upp från 100kr till 150kr. Så om ni är sugna på ett signerat ex, passa på! Följ dessa instruktioner.