Tills tiden skiljer oss åt

Tills tiden skiljer oss at

Hon har hittat ett sätt att besegra döden!

Sofia gråter inte på sin mans begravning. Hon vet hur hon ska besegra döden. Hennes kryobädd är världshistoriens andra fungerande prototyp – och tills mänskligheten knäckt tidsresandets gåta tänker hon sova i den. Sedan ska hon bota hans cancer innan det är för sent.
Men under tiden hinner världen förändras till oigenkännlighet …

Tills tiden skiljer oss åt är en bombastisk och gripande berättelse om sorg, kärlek och om var en människa börjar och slutar.

 

Sagt om Tills tiden skiljer oss åt

”Jag skulle vilja likna Oskar Källner vid en poetisk Isac Asimov … Det obegränsade perspektivet på livet, världen och det materiella … en kosmisk resa där tanken kröktes och tänjdes likt ett uppfriskande yogapass … Oskar bevisar att vi nordbor definitivt är i samma klass att kunna skriva sci-fi som amerikanarna.”
– Carola Strömstedt på Skrivandets magi och vedermödor

”en gripande berättelse … Den är omvälvande och spektakulär … jag blev både rörd och hänförd av Oskars text. Ska du läsa en science fiction-novell i sommar, låt det bli denna.”
– Andreas Ljungström på Farbror Atlas

”något utöver det vanliga. … Källners sätt att skriva är mjukt och med en poetisk ton som gör att läsningen känns behaglig och där man gärna läser om meningar bara för att dom är så vackra … jag kände en en riktig förtjusning och fascination över de världar Oskar Källner hittat på. En underbar novell helt enkelt …”
– Helen Bruhno på Midnattstankar

”Hans noveller verkar kunna handla om nästan vad som helst, men de har alla något gemensamt. De är riktigt bra … Det här är en väldigt sorglig berättelse och jag blir en aning nedstämd av den, men samtidigt ändå lite hoppfull. Det är en konstig känsla, men novellen väcker en del funderingar. Vad är egentligen viktigt? Vad är mänskligt? Vad är en människa? Kan kärleken övervinna allt, till och med tiden? … Jag gillar verkligen Oskar Källners stil, nu när jag tänker på det så har nog faktiskt alla noveller jag läst av honom varit en smula vemodiga. Det gillar jag och jag tänker definitivt läsa mer av honom.”
– Monika på Bokföring enligt Monika

”Riktigt bra … de tekniska undren avlöser varandra och tidsspannen ger Oskar en möjlighet att leka fritt … en fascinerande novell!”
– Nighteye på Goodreads

”An ambitious sci-fi-tale … a grand vision … I can recommend it to anyone who appreciates well constructed sci-fi worlds and/or literary experiments.”
– Christian Gripenvik på Bokbocken

”Det är väldigt fascinerande att läsa, och många av miljöbeskrivningarna målar upp vackra inre bilder … jag tycker att du ska läsa denna intressanta berättelse … Tills tiden skiljer sig åt gillar jag riktigt mycket!”
– Bokskorpionen på Endast Eböcker

”Först och främst är jag totalt förundrad … Tankegångarna är ju helt fantastiska … Asbra. Läs!”
– Lovisa på I Read N See