Podcast – Drakhornet kap 33

Erik och Hanna är bergtagna. Trollen tog dem på väg hem från storbonde Malmberg. Om de bara inte hade gått genom trolldalen! Eller om de bara inte hade haft den där kon på släptåg! Men nu är det för sent.

Erik ligger orörlig på golvet. Men han är inte död, för bröstkorgen rör sig. Näsan ser sned ut. Kanske är den knäckt. Trollet slog honom rakt i ansiktet.Hur ska de komma ut? De blev inslängda i ett litet rum, och dörren låstes. Hur hårt Hanna än sparkar på den så ger den inte vika. Kommer de att ruttna bort i underjorden, eller kommer trollen tillbaka, och äter dem?

Kapitel 33 av Drakhornets podcast. Varje fredag kommer ett nytt avsnitt. Lyssna, antingen i en mp3spelare/iPod/iPhone eller här direkt på webben.

Använder du iTunes så klicka här.

Annars är det bara att kopiera in följande länk i din podcastclient:

http://fafnerforlag.se/feed/drakhornet

 

Play