Podcast – Drakhornet kap 31

Erik visste att det var förbjudet, men han kunde inte motstå. Drakhornet var så vackert, så glänsande. Han var bara tvungen att få blåsa i det. Långt ut i skogen, så långt bort att ingen möjligtvis skulle kunna höra honom, sätter han hornet till munnen och blåser. Men något går fasansfullt fel. Hornet suger nära på livet ur honom, signalen ljuder över berg och sjöar, det vibrerar genom kroppen och spränger genom världar. Skogen tystnar. Allt håller andan. Det är en återhållen tystnad, full av fruktan och hat. Så uppenbarar sig något på himmelen, och stjärnorna slocknar en efter en.

Kapitel 31 av Drakhornets podcast. Varje fredag kommer ett nytt avsnitt. Lyssna, antingen i en mp3spelare/iPod/iPhone eller här direkt på webben.

Använder du iTunes så klicka här.

Annars är det bara att kopiera in följande länk i din podcastclient:

http://fafnerforlag.se/feed/drakhornet

 

Play