Podcast – Drakhornet kap 30

Kyrkoherden är en hård lärare, men Erik känner hur han blir allt starkare. Kyrkoherden kommer ofta och väcker honom mitt i natten. ”Fienden kommer inte att anfalla dig när det passar dig!” sa han. ”Du måste alltid vara beredd att försvara dig.” Erik kunde inte argumentera med den logiken.

Men uppe på vinden där de övar hänger också hornet. Det glänser så vackert i månens ljus att Erik får svårt att släppa det med blicken.  Agathon förbjuder honom strängt från att röra det, men en natt vaknar han och kan inte låta bli hornet … jag ska bara testa lite tänker han.

Kapitel 30 av Drakhornets podcast. Varje fredag kommer ett nytt avsnitt. Lyssna, antingen i en mp3spelare/iPod/iPhone eller här direkt på webben.

Använder du iTunes så klicka här.

Annars är det bara att kopiera in följande länk i din podcastclient:

http://fafnerforlag.se/feed/drakhornet

 

Play