Podcast – Drakhornet kap 23

Trött och sliten vill Erik inget annat än att hålla sig långt bort från bruket och bylivet. Men när Waldemar kommer springande med ett brådskande jobb finns det inget annat att göra än att ge sig av. Denna gång är det en av patrons vagnar som har gått sönder. Den var på väg med en packlår upp till herrgården när hjulet gick av. Genom åren har det kommit många lådor till patron, både små och stora. Ingen vet vad som är i dem. Är det bara oskyldiga prydnadsföremål? Eller döljer de en mycket mörkare hemlighet?

Kapitel 23 av Drakhornets podcast. Varje fredag kommer ett nytt avsnitt. Lyssna, antingen i en mp3spelare/iPod/iPhone eller här direkt på webben.

Använder du iTunes så klicka här.

Annars är det bara att kopiera in följande länk i din podcastclient:

http://fafnerforlag.se/feed/drakhornet

 

Play