Podcast – Drakhornet kap 20

Erik, Hanna och Waldemar sitter på en klippa och njuter av solen. Svens födelsedagskalas var en succé, men nu var det nästan över. På ängen bredvid ån, leker barnen med Bror och Marianne. Några rester av tårtan och en och annan bulle ligger kvar på ett bord. Några kor och en vacker vit häst betar på andra sidan ån.

Till slut tröttnar Bror på att vara riddjur och barnen får istället sällskap av den vita hästen. Men Erik anar oråd. Någonting känns fel. Han kanar ner för klippan och ger sig av mot hästen, som nu är full med barn…

kapitel 20 av Drakhornets podcast. Varje fredag kommer ett nytt avsnitt. Lyssna, antingen i en mp3spelare/iPod/iPhone eller här direkt på webben.

Använder du iTunes så klicka här.

Annars är det bara att kopiera in följande länk i din podcastclient:

http://fafnerforlag.se/feed/drakhornet

 

Play