Podcast – Drakhornet kap 17

Så sakta börjar Erik vänja sig vid livet i Barkhammar. Han hjälper till med arbetet runt prästgården, studerar med kyrkoherden på kvällarna och hamnar i Waldemars och Brors arbetslag nere på bruket. Livet skulle vara ganska bra, om bara Hanna faktiskt ville prata med honom, eller ens erkänna hans existens.

Men så, en sen kväll kommer hon till honom. Han står lutad över stängslet vid hästhagen när hon plötsligt frigör sig ur skogen. Hon rör sig likt ett skogsrå över marken och ställer sig tyst bredvid honom.

kapitel 17 av Drakhornets podcast. Varje fredag kommer ett nytt avsnitt. Lyssna, antingen i en mp3spelare/iPod/iPhone eller här direkt på webben.

Använder du iTunes så klicka här.

Annars är det bara att kopiera in följande länk i din podcastclient:

http://fafnerforlag.se/feed/drakhornet

 

Play