Podcast – Drakhornet kapitel 4

Solen stiger sakta över horisonten. Erik följer Eskil allt djupare in i Kilsbergens skogar. Men vart är de egentligen på väg. Hur smart är det egentligen att ha ett får som vägvisare? Så möter han någon – eller något – som han aldrig trodde fanns …

Här har ni kapitel 4 av Drakhornets podcast. Varje fredag kommer ett nytt avsnitt. Lyssna, antingen i en mp3spelare/iPod/iPhone eller här direkt på webben.

Använder du iTunes så klicka här.

Annars är det bara att kopiera in följande länk i din podcastclient:

http://fafnerforlag.se/feed/drakhornet

 

Play

Ett svar på “Podcast – Drakhornet kapitel 4“

  1. […] vilket resulterat i en intervju hittills. Har fixat med hemsidorna och podcasten, ett nytt avsnitt kommer upp idag. Har designat affischer och skickat iväg data till tryckeriet. Har kollat upp grejer inför […]

Kommentarer är stängda.