Podcast – Drakhornet kapitel 1

Lyssna på Drakhornet som podcast. Var med från början. Lyssna på kapitel ett, antingen i din favorit mp3/iPod/iPhone-spelare eller direkt här på webben.

Lägg bara in följande rad i din podcastclient:

http://fafnerforlag.se/feed/drakhornet

(Om du använder iTunes. Klicka på ”Avancerat” och ”Prenumerera på podcast” och klistra in ovanstående rad i rutan.)

.

Play

5 svar till “Podcast – Drakhornet kapitel 1“

  1. […] Klicka här! Dela med dig: […]

  2. […] också. Gratis! Ett nytt kapitel i veckan kommer det att komma och efter att ha lyssnat igenom det första kapitlet där Oskar själv läser (jag tror i alla fall att det är han) så måste jag erkänna att jag […]

  3. […] du också lyssna? De två första avsnitten av Drakhornet ligger uppe på förlagets hemsida, klicka här för att lyssna direkt i din webbläsare. Om du har iTunes kan du även klicka här, för att […]

  4. […] underbart. Jag förlåter det mesta, stakningar, sludder, ordmissar osv. Jag lyssnar just nu på Drakhornet som är skrivet av Oscar Källner (Munins Skärvor), han är även den som läser upp boken och det […]

  5. […] också. Gratis! Ett nytt kapitel i veckan kommer det att komma och efter att ha lyssnat igenom det första kapitlet där Oskar själv läser (jag tror i alla fall att det är han) så måste jag erkänna att jag […]

Kommentarer är stängda.